Töissä on pitänyt kiirettä kun olen viime viikot paahtanut iltapäivälähetyksen; Päiväntasaajan, parissa. Ja illat on mennyt toipuessa, tai pakatessa taas uusia ja taas uusia retkikasseja, kun muu perhe on suihkinut sinne ja tänne.

Tavallisten mökkireissujen lisäksi muutama viikko sitten lapset olivat ukin ja Anun luona Rautakorvessa, sitten välissä taas sitä mökkeilyä kun Anders oli viikon lomalla ja nyt lapset ovat mummin luona Hyvinkäällä. Minä vain pysyn paikoillani ;-) Tai no, olen vienyt ja hakenut, vienyt ja hakenut. Ensi viikolla Anders aloittaa lomansa ja todennäköisesti lähtee lasten kanssa mökille ainakin osaksi viikkoa.

Oma lomani alkaa 31.8. Sitä odotellessa. Sitten aioin olla melkein täysin paikoillani mökillä, tai no, onhan se Madonnan konsertti siellä välissä kohokohtana.

Tulevana viikoloppuna eli tänään mennään Hyvinkäälle ja juhlitaan kunnolla Elmon 4v. synttäreitä. Launatai-iltana siirrytään astetta pohjoisempaan: Hämeenlinnaan juhlimaan Nuutin 9v. synttäreitä. Joten juhlaa on tiedossa lähipäiviksi. Ja mikä tärkeintä mukavaa seuraa niin lapsille kuin aikuisillekin!

Ihanaa viikonloppua!