Nyt Sofia on siirtynyt todelliseen roolileikkivaiheeseen... Huh, mitä menoa. Tänään leikittiin muun muassa sellaista leikkiä, että Sofia oli iso-tyttö, mummi pääsi pikkulapsen rooliin ja äiti oli sitten pikkuveli, jolle mm. syötettiin "mössöruokaa". Tällä kokoonpanolla sitten leivottiin pullaa, suklaakeksejä ja leipää. Tarinat ja leikit etenee niin vauhdilla ettei siinä meinaa kärryillä pysyä. Seuraavassa kuvakatkelmia suosikkileikeistä. Kotileikki ruoanlaittoineen on tosi pop:

1278604.jpg

Ruoanlaitosta syntyy sen verran sotkua että täytyyhän sitä siivota.

1278608.jpg

Välillä seilataan "Fafan veneellä", josta leikin tiimellyksessä on tullut purjevene.

1278614.jpg

Sitten onkin aika pitää pikkuveljelle muskaria.

1278605.jpg

Joskus myös Anton pääsee mukaan leikkiin. Tai ainakin saa olla lähistöllä.

1278615.jpg

Harmi että tämä talvi on ollut niin onneton että lumileikit ovat jääneet vähälle. Pari kertaa ollaan saatu tehdä lumiukkoja ja ihan muutaman kerran päästy pulkkamäkeen. Lumienkeleitä on tehty heti, jos senttikin lunta on maahan satanut. Ja vaikka keskellä tietä...

1278613.jpg 

Vauhtia siis piisaa. Näiden kuvattujen leikkien lisäksi usein leikittyjä ovat uintireissu- ja kauppaleikit. Samoja teemoja esiintyy myös legonukkekodilla leikkiessä.

Meille ovat kaikki leikkivät vieraat tervetulleita. Mamma (tai siis ÄITI, kuten Sofia on alkanut nyt minua kutsua) ja pappa alkavat olla jo vähän väsyneitä ;-) Tälläkin hetkellä Sofia leikkii Jonte-kumminsa kanssa. He ovat ilmeisesti matkalla kauppaan ja apteekkiin ostamaan Pepparille (nukke) vähän lääkettä. Auto on ruokapöydän takana ja äsken he taisivat odottaa liikennevaloissa että valo vaihtuu vihreäksi. Jippii!