Tällä viikolla en ole edes ehtinyt koneen äärelle, tai ehkä parempi olisi sanoa että en ole kyennyt. Paha migreenikohtaus kaatoi mut pariksi päiväksi. Ja sittenhän mulla on ollut tällä viikolla aika monta työvuoroakin (itseasiassa olen tälläkin hetkellä töissä...joo-oo kahvitauolla ;-)

Eipä tässä muuta. Migreeni vie aina jotenkin pois tästä maailmasta ja mulla ei oikein ole muuta kun sumuisia kuvia siitä mitä tuli tehtyä.. Sanna ja Elmo käväisi kylässä ja sitten me oltiin Sannan kanssa joulukonsertissa. Siellä alkoi olo mennä siihen suuntaan että ihan kun joku kivi olisi heitetty hartioille... Lisäksi mieli meni vähän surulliseksi kun lopuksi laulettiin yhteislauluna "Maa on niin kaunis". Se laulu laulettiin mummon toiveena vaarin haudalla ja sitten parin viikon päästä myös mummon. Todettiin Sannan kanssa että.. kyllä itkeä voi niin että kyyneleet syöksyy puolen metrin päähän. Onneksi ei istuttu eturivissä. (Konsertti taltioitiin ja se tulee telkkarista muistaakseni jouluaaton aattona)

Sofia on nyt nukkunut yönsä tosi hyvin ja on päivisin paljon pirteämpi kun aiemmin. Normaali yö alkaa noin puoli yhdeksältä ja sitten ekan kerran heräillään kuuden kieppeillä, maidon voimalla uni jatkuu vielä suunnilleen kahdeksaan. Ihanaa!