Olgan lipasto on kesätunnelmissa. Touko-kesäkuussa mentiin aika haipakkaa, kun aloitin työt ihan virallisesti hoitovapaan jälkeen. Anders jäi vuorostaan koti-isäksi ja saa nauttia siitä riemusta lokakuun alkuun asti. Tosin hänen hoitovapaataan tahdittaa Sofian lisäksi kesämökkiprojekti Inkoon Barösundissa. Ollaan nimittäin rakentamassa yhdessä Anderin veljen perheen kanssa omaa mökkiä Bingen ja Pellen mökin viereen  Syksyllä, kun Anders palaa töihin, Sofia menee päiväkotiin. Minulla tämä nykyinen "työpätkä" jatkuu heinäkuun loppuun asti ja sen jälkeen on tarkoitus friikkuilla siellä sun täällä, joten Sofia ei joudu heti täyspäiväisesti hoitoon.  

Häät olivat ja menivät. Se suuri päivä hurahti ohi turhan nopeasti. Nyt mietin että muistankohan koko päivästä yhtään mitään. Iloisen ja rennon meiningin muistan, ja hienot puheet, ja tietysti Martinin version kappaleesta Diggiloo diggilei, joka oli saanut nimekseen "Tiina o. Anders". Onneksi monet ystävät ottivat paljon valokuvia, niitä katselemalla voi palata tunnelmaan.. Oma kameramme unohtui kassin pohjalle, eikä sen muistikorttiin näin ollen tallentunut yhtään kuvaa :-(  Kaikki meni muuten hyvin. Ruoka oli oman suuni mukaista ja sitä oli riittävästi, tarjoilu pelasti, aurinko paistoi, en kompastellut kirkossa, sormus mahtui sormeen, en puhjennut itkemään ääneen, vaikka kyynelpurot valuivat pitkin poskia kun Vanessa lauloi:

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum & tid.
Du ligger här brevid, och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.

Ihanat juhlat. Kiitos niistä kuuluu kaikille vieraille, jotka toivat lisää lämpöä kuumaan kesäpäivään läsnäolollaan ja rennolla juhlafiiliksellään. KIITOS!

Hääkuvia laitan blogiini kunhan ehdin. Sitä ennen nautitaan kesäkuvista...

116621.jpg

Tässä Sofia, juhlatyttö, taputtaa lisää tahtia ukille, joka tanssii kuin Anttila kevätlaitumella... Taustalla häämöttää "Georgeoksen taverna", jonka sisäänheittäjänä toimi Vesa. Juhannusta juhlittiin siis Rautakorvessa. Sofia ja Elmo nauttivat ukin seurasta täysin rinnoin ja välillä taistelivat siitä että kumpi saa ratsastaa Tombala-hepalla. Onneksi Elmolla oli mukana myös oma mopo..

116622.jpg

Suuren suosion saavutti juhannuksena myös Eetun oikea mopo ja Santerin moottoripyörä... Elmo pärisytteli menemään prrrrr ja Sofia osoitteli "popo, popo". Lehmiäkin käytiin katsomassa naapurin laitumella, sitä reissua varten Sofia pukeutui oikein vasrtavasten maalaistalon tytöksi...

116624.jpg

Nyt Sofia on mökillä Andersin, famon ja fafan ilona. Minä taas paistattelen päiviä kesäleskenä. Ikävä on kova, vaikka ollaan oltu erossa vasta pari päivää. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta kun olen näin pitkän aikaa erossa omasta kultatytöstäni. Melkein itkettää. Onneksi tänään alkaa vapaat ja töiden jälkeen otan suunnan Inkooseen.