Niin, siinähän se tuli otsikossa. Mulla on nyt niin paljon kirjoitushommia että en ehdi/jaksa päivittää blogiani. Nyt kuitenkin nopeasti kuulumiset ennen kun ryhdyn tositoimiiin tuon "Lapsi toimijana mediassa" -esseen kanssa.

Sofia on jo kaksivuotias reipas tyttö, jonka uusin taito on pukeminen ja riisuminen. Vaatteet on päällä välillä miten sattuu, mutta pääasia on että ne on ITSE puettu (muuten tulee kauhea HUUTO).

Syntymäpäiviä vietettiin 24.2. Laskiaistiistaina, eli sinä ihan oikeana syntymäpäivänä, 20.2. ennakkojuhlissa olivat Sanna, Vesa ja Elmo.

423010.jpg

Synttärikakun kynttilät on puhallettu

Synttärit menivät tosi hyvin, hauskaa oli. Vauhtia ja meteliä piti yllä vauhtikaksikko Sofia&Ronja. Paikalla olivat mummi, famo& fafa, Leena&Timppa, Jussi&Minni, Jonte, Anne&Emmi sekä Martin, Frida&Ronja. Kun aamulla kerrottiin Sofialle että tänään on se synttäripäivä ja meille tulee vieraita ja sinä saat paketteja, Sofia epäili Joulupukin tulevan myös... No olihan se meidän joulupukki paikalla mutta hieman eri asussa ;-)

423011.jpg

Paketeista löytyi paljon ihania lahjoja. Kiitos kaikille!

Hauskin ja yllättävin lahja taisi olla Jussi-enon ja Minnin tuoma prinsessamopo, joka on ollut kovassa käytössä. Lisäksi olemme saaneet nauttia paljon Sofian kokkaamia ruokia kuten kalaruokaa (fiskmat). Laulutuokioita säestetään nykyään pling plong -soittimella (ksylofoni) ja uudella imurillakin on ollut käyttöä.

Muuten kaikki menee tavallista arkista latuaan. Mahaosasto kasvaa tasaista tahtiaan keskikäyrällä, eikä ongelmia sen suhteen ole, paitsi mitä nyt pientä kolotusta silloin tällöin. Vauva köllöttelee edelleen poikittain, mutta ehtiihän sitä vielä... Kolmen viikon päästä alkaa äitiysloma. Tämän loppuajan mulla on vähän vähemmän "oikeita töitä", ja yritän keskittyä tosissaan kouluhommiin. Mutta en todellakaan ota mitään paineita.. Vauvan varusteita ei olla vielä laitettu valmiiksi ollenkaan. Ehkä pikkuhiljaa voisi alkaa kaivella esille jotain. Ekaksi pitäisi kuitenkin saada käytiin (ja mielellään valmiiksi) lastenhuoneen remontti. Me suurennetaan Sofian huonetta poistamalla vaatehuonekoppero tuosta makuuhuoneiden välistä, siten saadaan mahtumaan huoneeseen kahden lapsen varusteet, eikä meidän tarvitse vielä raivata tätä työhuonetta lastenhuoneeksi.

Jep, mutta nyt hommiin...