Tässä tulee viisi omituisuuttani...

1. EUROVIISUT. Seuraan skabaa joka vuosi ja mielelläni järjestäisin varjoäänestyksen kotona, mutta kun meitä on vain kaksi, niin äänestyksestä ei voi vetää mitään johtopäätöksiä. Lapsena tein aina ruutuvihkoon äänestystaulukon mutta muu perhe ei oikein innostunut ja Sanna nukahti aina kesken lähetyksen... Seuraan myös sekä Suomen että Ruotsin eroviisukarsintoja. Kisat videoidaan, ja niiden pariin voi aina palata silloin tällöin.

2. OLYMPIALAISET ja muut urheilun arvokilpailut. Jos meillä ei ole mitään tekemistä niin katselemme Andersin kanssa videolta vanhoja olympialaisia ja yleisurheilun MM-kisoja (löytyy vuodesta 1988 asti)Onneksi on löytynyt mies jolla on samoja kiinnostuksen kohteita ;-) ja omituisuuksia. 

3. RUSINAT. Syön rusinoita joka aamu luonnonjogurtin, ananaksen, kauraleseiden ja auringonkukansiementen kanssa. Joskus rusinahimo yllättää todenteolla ja saatan kiskaista puoli pakettia kerralla. Se ei ole hyvä koska rusinat aiheuttavat ilmavaivoja...

4. KAAOS. En pysty pitämään järjestystä yllä. Vaikka kuinka yritän pistää kaiken järjestykseen niin silti kirjahyllyssä saattaa olla tennissukka, koska mä en vain huomaa moista pikkuseikkaa koska ajatukseni laukkaavat jo seuraavissa koitoksissa. Käsilaukkuni on myös aina pommin jäljiltä, hyvällä tsägällä sieltä löytyy vuoden vanhoja ostoskuitteja ja karkkipapereita ja töissäollessani ruttaantuneita juontotekstejä ja käsikirjoituksia. Toisaalta siellä on aina kaikkea, erityisesti särkylääkkeitä ja allergialääkkeitä. Kaaoksen syntyä edesauttaa se että minä en osaa heittää mitään menemään. Kaikille pikkupurnukoille ja paperinpalasille ja lettinauhoille voi olla joskus tarvetta.

5. FYYSISET OMITUISUUDET. Osaan taivuttaa kieleni kolmelle mutkalle. Ranteissani oleva "palloluu" on kohtuuttoman suuri. "Kauheee, ohhoh" on yleensä ihmisten kommentti.