Ihana keväinen/kesäinen sää on jatkunut jo pitkään. Puihin ilmaantuvat lehdet ihan yhdessä yössä. Me koivuallergikot odotamme jo sadetta... Vaikka onhan nyt ollut ihanaa kun on voinut olla vähissä vaatteissa ulkona päivät pitkät. Eilen oltiin Sofian kanssa aamupäivällä lähipuistossa ja iltapäivällä kotipihalla ,ja vielä illallakin, kun tulin lenkiltä kotiin, olivat Anders ja Sofia pihalla... Sofia oli hokenut että "kaakku kaakku" ja Anders ei voinut muuta kuin lähteä "kaakkumaan" eli keinumaan.

Tänään oltiin aamupäivä Marilla moikkaamassa Eino (3v) ja Viljoa (1,2v). Eino antoi heti perille päästyämme Sofialle pari suukkoa. Muuten he eivät oikein toisistaan välittäneet.. Kukin leikki omia leikkejään. Niinhän tuossa iässä vielä menee, mutta kuitenkin lapsista on hauskaa välillä katsella mitä muut puuhaavat. Äideistä se vasta hauskaa onkin kun ei tarvitse itsekseen kyykkiä hiekkalaatikolla.

Sofian kanssa ollaan tehty luontohavaintoja. Ollaan nähty pupu, orava ja bongauslistan kärjessä on palokärki, joka asustelee tuossa meidän takametsässä, jota Sanna kutsuu pusikoksi...Näiden lisäksi ollaan tietysti katseltu kukkia ja Sofia on tutkinut maaperää syömällä hiekkaa ja multaa ;.)

79225.jpg

Tässä Herra Palokärki hommissaan... Yksi kanto on ihan säpäleinä tuolla ojan penkereellä, kun se eilen vähän naputteli..

Ensi viikolla sitten loppuu minun osaltani tämä kotielämä ja minä aloitan työt. Anders jää kotiin lokakuuhun asti, joten mulla on hyvä mahdollisuus keskittyä työntekoon. Heinakuun loppuun asti olen ihan oikeissa töissä ja sen jälkeen freelancerina siellä sun täällä. Täytyy vaan toivoa että töitä riittää. Vähän on haikea mieli, mutta voihan se olla että vielä joskus saan jäädä uudestaan kotiin. Ihana olisi olla kotona mutta ihana on myös mennä töihin. Ei minusta kyllä saisi ihan täysveristä kotiäitiä... Kotitöiden teko tökkii ja pahasti. Nytkin mun pitäisi olla a)imuroimassa b)vaihtamassa lakanoita c) pyyhkimässä pölyjä d)pesemässä ikkunoita e)valmistelemassa iltaruokaa f)muuten vain järjestelemässä kotia jotta täällä ei näyttäisi siltä kuin pommi olisi räjähtänyt...

No se noista tekemättömistä töistä, ei jaksa ajatella... Vähän niinkun Scarlett O'Hara sanoi Tuulen viemää leffassa "En ajattele sitä tänään, ajattelen huomenna" ;-)

Se muuten piti vielä kertoa että Elmo oli meillä hoidossa sunnuntaita muutaman tunnin kun Sanna oli katsomassa Vesan (Hyvinkään Tahkon) peliä. Sofia ja Elmo ovat kyllä hauska parivaljakko... Täällä he viipottivat peräkanaa ja Elmo seisoi ensimmäisen kerran ilman tukea! Sofia oppi Ylläksellä sanomaan Sanna ja taito ei ollut ruostunut vaikka ei vähään aikaan oltu nähtukään. Nannaa on Sanna ja aika lähelle osuu myös Nannee eli nalle. Alla kuva lukutuokiosta..

79227.jpg

Nyt niiden kotitöiden kimppuun, jos saisin jotain tehtyä..