Niin se aika vaan kuluu. Viikonloppuna otettiin rennosti. Perjantaina Sofia lähti yökylään mummille ja me vietimme Andersin kanssa iltaa pitkästä aikaa kahdestaan. Muisteltiin että Sofia on ollut edellisen kerran yökyläilemässä joskus joulukuun alussa.. No, nyt on taas tulossa tauko näihin rauhallisiin iltoihin kun vauva syntyy. Ehkä joskus ensi syksynä päästään taas rauhassa vaikkapa ihan vaan ravintolaan syömään. En olisi muutama vuosi sitten uskonut, että jo pelkästään se, että pääsee ulos syömään, voi olla näin suuri nautinto. Silloin se oli arkipäivää...

Lauantaina sitten nautittiin valmiista ruoasta mummin keittiössä, ei huono paikka sekään ;-) Anders teki vähän sähköhommia ja Sofia lapioi kukkapenkkejä uuteen uskoon. Muuten yökyläilyn suurin juttu oli se että Sofia kävi mummin kanssa saunassa. Sitä on muisteltu jo moneen kertaan.

Sunnuntaina saapuivat meille kyläilemään Sanna, Vesa ja Elmo. Ukki ja Anu piipahtivat myös pyöräretkellään tsekkaamassa päivän painikunnon ja se oli lapsilla kova... Sofia tosin vaan nauraa kikatti kun Elmo selätti hänet pomppupatjalle, ja pussasi koko naaman märäksi kaupan päälle. Sofia kuitenkin vielä piti pintansa fudiksessa, tosin todennäköisesti vain kovan juoksukuntonsa ansiosta; Elmo ei ihan vielä pysynyt perässä. Päiväunien aikaan nukuttikin sitten hyvin ja me aikuiset saimme jopa nauttia ihanasta kevätsäästä ja takapihan terassin lämmöstä parin tunnin ajan kun vauhtikaksikko veteli päiväunia. Unien jälkeen lähdettiin Granin Rossoon syömään. Rosson mainio leikkipaikka takasi melko rauhaisan päivällisen. Varsinkin kun Vesa jaksoi pomppia vahtimassa lasten touhuja.

Alkuillasta Mustot lähtivät kotimatkalle. Ja meillä Sofia jäi itkemään. "Elmo tulee leikkimään, täällä on Elmon koti, Elmo ei mene autolla" jne. Voi, voi. Suru meni onneksi ohi kun aloitettiin pallopelit.

Nyt alkuviikon Sofia on dagiksessa, ja mulla on tärkeitä menoja kuten tänään kampaaja ;-) Noh, onhan sielläkin käytävä ja vähän hankalaa se olisi yhdessä Sofian kanssa. Koulullakin pitäisi vielä jaksaa piipahtaa. Ja täällä kotona täytyisi vielä vähän järjestellä noita vauvan tarvikkeita, ehkä kasata se kehto, ja pestä vaunut ja vähän petivaatteita. Kaikkea pientä. Levätäkin pitäisi nyt kun vielä voi. Yöt ovat jo aika risaisia, vessassa pitää juosta ja viime yönä otin jo ekan kerran lämmitetyn kaurapussin käyttöön kun viiden maissa tuli muutamia aika kipeitä supistuksia. No, ne sitten loppuivat. Yllätys ;-)