Tultiin  kotiin ihanalta Teneriffa-lomalta viikko sitten. Paluu arkeen olikin jyrkkä; vettä on tullut niin vaakatasossa kuin taivaan täydeltäkin. Lisäksi kurjuutta on täydentänyt kunnon syysflunssa. Itse yskin viime viikonlopun ja vasta nyt alkaa helpottaa. Sofia oli alkuviikon kuumeessa ja vieläkin sen verran toipilas että NUKAHTI päiväunille. No, lieventävänä seikkana kerrottakoon, että hän nukahti autoon, kun ajettiin äsken Sellosta kotiin. Nyt siis molemmat lapset nukkuvat ja minulla on kerrankin aikaa istua koneella.

Teneriffalla oli siis tosi mukavaa. Vietettiin leppoisaa lomaa ilman mitään suurempia suunnitelmia tai retkikohteita; eipä näiden kahden viipottajan kanssa oikein viitsi lähteä nähtävyyksia katsomaan retkibussilla... Shoppailukin oli vähän niin ja näin. Joten vietimme pääasiassa aikaa uima-altaalla ja rannalla. Välillä käytiin syömässä. Siinäpä se loma pähkinänkuoressa. Hotelli oli tosi kiva lapsille ja aikuisillekin. Ohjelmaa oli tarjolla, ja Sofialla on omien sanojensa mukaan "englantilaisia ja siksalaisia" ystäviä, joihin hän tutustui hotellin miniklubissa. Ei tyttöä haitannut vaikkei yhteistä kieltä löytynyt lasten tai ohjaajien kanssa, ruotsilla hän yritti pärjätä ja ilmeisesti pärjäsikin. Miniklubin lisäksi loman kohokohtia Sofian mielestä oli "discoillat". Hotellilla järjestettiin joka ilta klo 19.30-20.15 minidisco, jossa leikittiin pääasiassa "pää,olka, polvet, varpaat" -tyyppisiä laululeikkejä.  Antonkin viipelsi isompien perässä ;-)Ilmat suosivat meitä alkuviikon, oli lämmintä, aurinkoista, mutta ehkä hieman liian tuulista. Pari viimeistä päivää oli pilvistä, ja silloin kävimme paikallisessa eläintarhassa. Joka oli muuten kiva, mutta itse en enää lintukammoisena sinne menisi. Siellä järjestettiin nimittäin lintushow, jossa kotkat ja muut ISOT linnut lentelivät katsomojen yli niin että välillä piti maastoutua. Shown lopuksi tärisin kauhusta; koko ajan piti vahtia että mistä seuraava lintu hyökkää. Kamalaa! Lapset ja Anders tykkäsivät kyllä...

Tässä muutama kuva loman varrelta.

2061945.jpg

Sofia, superuimari polskii.

2061932.jpg

Anton rakasti myös uimista, vähän pikku miestä ahdisti korvatulpat ja panta, mutta onneksi ne eivät menoa paljonkaan haitanneet.

2061939.jpg

Rannalla oli ihanaa, maailman suurin hiekkalaatikko, jippii!

2061949.jpg

Hotellialue oli rakennettu vanhan kylän malliseksi pienine kujineen. Lasten oli turvallista juoksennella siellä, eikä tarvinnut heti huoneston ovella pelätä liikennettä. Hotellin nimi oli Riu Adeje. Suosittelen! Huonestossamme oli iso parveke, josta oli näköala allasalueelle, tässä Sofia ja Anders nauttivat auringosta!

2061947.jpg

Satunnainen matkailija hotellialueen kujalla.

2061935.jpg

Anton kulki välillä mukavasti matkassa kantorepussa, kiitos Katja!

2061937.jpg

Minidiscossa on hauskaa! Saatiin klubista kotiinviemisiksi CD, jossa on kaikki siellä leikityt laulut. Arvatkaapa mitä ollaan viime päivät kuunneltu? Sofia vetää biisejä espanjaksi ja engalanniksi ihan suvereenisti..

2061936.jpg

Anton otti välillä myös lavan haltuun ;-)