Aika menee älyttömän nopeasti. Ensi viikolla on jo itsenäisyyspäivä ja joulukuu hyvässä vauhdissa. Kaipa tässä pitäisi alkaa jotenkin valmistautua jouluun. No, ehkä jotain valmistautumista on se että pesutuvassa hyrrää pesukone ja tänään olisi tarkoitus raivata kasaantunut pyykkivuori.

Viikonlopusta on mainittava muutama seikka. Meidän reissu meni tosi hyvin, Sofia jaksoi hienosti ravata kyläpaikasta toiseen ja teki mielellään tuttavuutta mm. parin koiran kanssa. Minnan Uuno-pentu, rotu taisi olla kääpiöpinseri, oli ihan suosikki. Uuno kävi välillä nuolaisemassa korvan takaa tai ihan mistä vaan ja Sofia yritti ottaa kiinni, yleensä kuonosta. Onneksi Uuno ei pannut pahakseen. Leenan Väinö-hauva (pischon frisee; kirjoitetaakohan se rotu noin?!?) sitten vanhemman herran "arvokkuudella" vähän enemmän väisteli Sofiaa ja vetäytyi mielellään olohuoneen puolelle turvaan lepäilemään.

20455.jpg

Yökylässä oltiin Antin ja Sirpan luona. Uni tuli hyvin eikä yökään ollut mitenkään tavattoman levoton. Siellä oli aivan ihanaa kun Maiju ja Kaisu jaksoivat leikkiä ja kontata Sofian kanssa ympäriinsä, ja jos alkoi väsyttää niin aina oli joku syli avoinna. Sellainen reissu, täytyy ottaa joskus uudestaan. Varokaa vaan! Täältä me tullaan.

Mä ostin muuten viime viikolla Sofialle kävelykärryn ja tänään hän nousi sitten ekan kerran seisomaan sitä vasten ja sitten yhdessä otettiin jo muutama askel, aika horjuva sellainen. Tää kehitysvauhti on ollut sellainen viime viikkoina, että eiköhän hän siitä pian lähde tepastelemaan jo ihan itsekseen.

Eilen illalla taas katsottiin telkkarista Ögonaböj (Heti miten) -ohjelmaa. Taitaa olla tällä hetkellä ainut telkkariohjelma Idolsin lisäksi mitä me Andersin kanssa seurataan. Olisin laittanut tähän linkin ohjelman kotisivuille mutta kun sellaisia ei ole. Harmi, sieltä olisi ollut hauska lukea esim. ohjelmassa tehtäviä listoja... Mulle on jäänyt ainakin mieleen muutama Andrè Wickströmin tekemä. Toinen oli inhokki kouluruoat top 5 ja eilen hän listasi asioita mistä tietää että on tulossa vanhaksi. Näiden listojen innoittamana myös Olgan lipasto alkaa listaamaan asioita... Listat löytyvät linkkinä sivun vasemmasta reunasta, samasta paikasta mistä löytyy myös linkki meidän tulevien häiden suunnittelusivulle.