Huomenna on tulee täyteen rv 42. Menen silloin taas Jorviin kontrolliin. Eilen käväisin siellä ja kaikki oli kunnossa: lapsivettä riittävästi, istukka toimii jne. Pieni pommi itselleni oli se, että ultran mukaan vauva saattaa oli jopa neljäkiloinen, lääkäri tosin itse sanoi, että se tuntuu käsituntumalla ehkä vähän pienemmältä. Toisaalta mun omasta mielestänikin tämä vauva on isompi kuin Sofia, joka oli syntyessään 3230g. Muutaman päivän päästä ollaan viisaampia tässäkin asiassa ;-)

Huomenna siis jälleen lääkäriin, jos päädytään siihen että ei vieläkään kannata yrittää käynnistää synnytystä niin viimeinen takaraja on sunnuntaina, jolloin jotain tehdään oli tilanne sitten mikä tahansa. Ei siis enää mene kauaa siihen että vauva syntyy! Itse alan olla jo sunnuntaisynnytyksen kannalla; voisi vielä lauantaina keskittyä vaikka euroviisuihin ;-))))

Toisaalta mun pinna on niin kireällä ja alan olla niin väsynyt, että Sofian kannalta voisi olla parasta että jäisin sairaalaan huomenna. Oikein harmittaa kun tulee tiuskittua tytölle ihan hölmöissä asioissa. Ihan kun meitä olisi täällä kaksi uhmaikäistä kiukkuamassa toisilleen. Sofialla on vielä kaiken päälle pieni flunssa, joka aiheuttaa kitinää ja yöheräämistä, joten ei ole ihme että ollaan molemmat väsyneitä ja huonolla tuulella.