Joulunaikaan Sofian yskä taas paheni ja eilen käytiin tapaamassa tohtorisetää. Toisessa korvassa oli edelleen tulehdus päällä ja nyt saatiin vähän jytympi antibioottikuuri. Toivottavasti tauti nyt paranisi... Viime yö oli taas sellaista heräilyä että nyt töissä ollessa silmä luppaa ja tekisi vaan mieleni omaan sänkyyn peiton alle nukkumaan. Onneksi parin tunnin päästä duunivuoro on ohi.

Eilinen päivä oli melko vauhdikas. Mä lähdin aamulla töihin klo 5.30 ja tein dtyöt vauhdilla, jotta pääsin viemään Sofiaa lääkäriin klo 10.30, Anders meni silloin vasta töihin. Lääkärireissun jälkeen tavattiin Sanna ja Elmo kaupungilla ja tultiin meille syömään, nukkumaan ja leikkimään.

321975.jpg

Serkuksilla oli kauhea meno päällä kokopäivän... Ei oikein näyttänyt siltä että molemmilla on korvatulehdus ja antibioottikuuri päällä. Sofia komensi Elmoa: Elmo, tänne; Elmo mukaan... ja niin sitä viiletettiin peräkanaa menemään. Hauskin "leikki" oli kärryjen työntäminen ympäri asuntoa. Sofialla oli nukenrattaat ja Elmolla taaperokärry, ja toisinpäin, ja ne pääasiassa toimivat ralliautoina tai törmäilykärryinä. Toinen hauska leikki oli kuurunpiilo, johon myös Vesa ansiokkaasti osallistui, kun tuli töistä hakemaan perhettään kotiin. Lapset viihtyivät niin hyvin että Mustot lähtivät kotiin yhdeksän kieppeillä. Elmo kuulemma sammui autoon samantien, Sofialla taisi mennä vähän kauemmin asioita sulatellessa... Ainakin sängystä kuului laulelua vielä klo 21.30. Olipa hauska päivä, ei ole tullut pitkään aikaan naurettua niin paljon kun eilen. Noiden kahden pienen "törmäilijän" puuhia seuratessa ei kyllä pitkästy... Sopivaa nauruterapiaa!