Olgan lipasto on viettänyt kesälomaa. Ollaan oltu paljon Inkoon mökillä ja niinä välipäivinä kun ollaan käyty kotona piipahtamassa en ole ehtinyt koneen ääreen istumaan. No, nyt otin "omaa aikaa"; Sofia katsoo Muumeja, Anton nukkuu kantoliinassa ja Anders on pelaamassa sulkapalloa. Kukaan ei siis tarvitse äitiä pieneen hetkeen ;-)

En oikein jaksa purkittaa sanallisesti meidän kesää. On sattunut niin paljon. Tässä tulee kuitenkin pieni kuvakollaasi kesän kulmapisteistä. On ollut paljon ihania hetkiä, mutta myös niitä kaikkein surullisimpia...

846657.jpg

"Suuri suru"

Andersin äiti, Sofian ja Antonin famo, sairastui haimasyöpään keväällä. Tauti vei Bingen mennessään kahdessa kuukaudessa. Sofia kertoo nyt, niinkuin vain kaksivuotias osaa, että "famo on taivaassa, rappusten yläkerrassa, ja me voidaan vilkuttaa kun famo lentää". Yllä oleva kuva on otettu Barösundissa 15.7. Bingen kuolinpäivänä.

846660.jpg

"Hali"

Nämä ihanat pienet tytöt rannalla ovat serkukset Sofia ja Ronja.

846696.jpg

"Elmon mönkijä"

Tässä taas ihanat nakupellet Rautakorvessa käynnistelevät Elmon traktoria.

846652.jpg

"Vaunuparkki"

Rautakorvessa nähtiin myös tämä liikuttava ajoneuvoparkki. Isommat vuosimallia 2005, pienemmät luultavasti 1977.

846669.jpg

"Vesisota"

Edelleen pysytään Rautakorvessa. Siellä sodittiin pumppupyssyillä, kysymys kuuluu ketkä olivat innokkaimmat ampujat???

846654.jpg

"Reissukakka"

Välillä kesää vietettin myös kaupungissa. Kuva on Töölönlahdelta kun iso hätä yllätti.

846671.jpg

"Sofia starttaa motorin"

Tottakai kaksivuotias osaa käynnistää moottorin, ainakin omasta mielestään... No, tosiasiassa Sofia sai vaan nauttia vauhdin hurmasta fafan veneessä.

846697.jpg

"Katontekijä"

Rakennusprojekti eteni tänä kesänä sen verran että saatiin terassi tehtyä ja ulkokatto valmiiksi. Voihan se olla että tulevina viikonloppuina myös sisätyöt edistyvät.

846666.jpg

"Pikku apulainen"

Tämä pikku apulainen malttoi kesken "byggaamisen" tulla auttamaan äitiä tiskaamisessa. Raksalla apulainen on pääasiassa kunnotautunut työkalujen hävittämiseen..

846659.jpg

"Mustikkametsä"

Todistusaineistoa... Olen ensimmäisen kerran eläessäni säilönyt kesän makuja talven varalle. Käytiin lähitilalla poimimassa mansikoita, mökillä poimin mustikoita ja saatinpa vielä muutama rasia vadelmiakin pakastimeen. Tervetuloa keski-ikä...

846663.jpg

"Yllättävin kesävieras"

Kesään draamaa ovat tuoneet joutsenet, joiden reviiritaisteluja on seurattu tiiviisti. Eräs taistelu päättyi siihen että vihastunut isäjoutsen ajoi tunkeilijat meidän pihalle...

846662.jpg

"Hurmuri"

Antonista on kasvanut oikea hymypoika. Tänään neuvolassa (3kk) mitat olivat: paino 7060g, pituus 65cm ja pää 43cm. Pituus huitelee +2 käyrällä ja paino menee nollakäyrää pitkin. Sopusuhtainen poika.

846678.jpg

"Maitobaari"

846656.jpg

Ja perään tietysti...

"Röyhtäytys"