Kun oli pyhät täynnä ohjelmaa niin ei tarvinnut paljon kattoon syljeskellä. Remontti valmistui sopivasti lauantaiksi ja saatiin silloin muutettua uusiin huoneisiin. Nyt alkaa pikkuhiljaa löytyä tavaroille uudet paikat, vaikka vieläkin on kaikkea "irrallista" rojua siellä täällä. Pitäisi varmaan mennä joskus kirpparille myymään erinäiset pikkusälät pois. UFF sai taas tässäkin saumassa muutaman säkin keltaisen laatikon kitaan. Vaatteita kaappeihin järjestellessä heräsi kyllä suuri toive siitä että kumpa tämä tuleva vauva olisi tyttö... Varastossa (ja muuten nurkissa) pyörii "muutamia" laatikoita tyttöjen vaatteita.

Sofian pääsiäisen suurin juttu oli se että hän antoi tuttinsa pääsiäispupulle, joka vei sen pupuvauvoille, koska Sofia ei enää tarvitse tuttia.. Nukahtaminen kestää entisen puolen tunnin sijasta 45-60 min, muuten nyt alkaa jo olla aika kivutonta. Viime yönä tosin, ilmeisesti pahaa unta nähtyään, tyttö ei meinannut rauhoittua millään.. Noh, sen itkukonsertin jälkeen ei sitten tämä äiti saanut unta ja valvoi taas vaihteeksi pari tuntia keskellä yötä. Onneksi Sofia meni tänään dagikseen, joten nukuin aamupäiväunet klo 10-12, sen jälkeen olo olikin jo parempi. Eikä nyt iltapäivällä ole enää esim. oksettanut ja olen saanut taas kirjoitettua muutaman rivin lisää proseminari-työtäni.

Mahan ympärillä on ollut vilkasta pääsiäisen aikaan. Ehkäpä huonekalujen siirtelyllä ja pahvilaatikoiden kantamisella on jotain tekemistä tihentyneiden supistusten kanssa. Maanantaina kun tultiin Hyvinkäältä kotiin olin jo melkein varma että tämä syntyy pian. Mutta sitten supistelut loppuivat ja nyt on ollut muutama rauhallisempi päivä. Syntyy sitten kun syntyy.

Tänään lähdetään ostamaan Sofialle uusi sänky. On vähän venähtänyt pinnisaika, mutta Sofia taitaa olla sen verran pieni ja sänky iso, että vieläkään hän ei pääse kiipeämään sängystä pois.

Nyt soi ovikello, ja oven takana taitavat kurkistella Sofia ja Anders.