Eilen käytiin 1-vuotis neuvolassa. Painoa oli 9285g ja pituutta 74,3cm. Hienot ja juuri Sofialle sopivat mitat. Muutenkin kaikki oli kunnossa. Rokotus kirpaisi jonkun verran mutta itku ei onneksi kestänyt kauaa. Sofia näytti neuvolan tädille kaikki temppunsa ja melkein suuttui kun piti lähteä kotiin, koska neuvolan pallolla olisi ollut niin hauska leikkiä.

Tänään oltiin keskiviikkoiseen tapaan äiti-lapsi -jumpassa, jossa äiditkin saa ihan hyvää liikuntaa. Tänään huomasin että kyllä ne vatsalihakset siellä jossain on, tosin aika huonossa kunnossa. Meinasin oksentaa vatsasarjan jälkeen... niin tiukoille se otti. Taisi jumppa olla rankkaa myös Sofian mielestä koska hän melkein nukahti kotimatkalla, eikä oikein olisi edes jaksanut syödä lounasta kotiin päästyämme. Nyt maistuukin makoisat päiväunet. Toivottavasti lentokoneet eivät häiritse eiliseen tapaan... Jos mulla olisi ollut joku sinko käytössä eilen iltapäivällä niin pari lentokonetta olisin ampunut alas. Joinain päivinä on ilmeisesti käytössä tietty kiitorata ja ne halvatun koneet aloittaa laskeutumisen tässä meidän yläpuolella. Se kuulostaa ihan kun ne laskeutuisi tuohon lähipellolle ja koneita menee viiden minuutin välein... yritä siinä nukuttaa lasta. Onneksi se moottoreiden karjunta alkoi vasta kun Sofia oli nukkunut yli kaksi tuntia ja ONNEKSI se kiitorata on käytössä vaan silloin tällöin. Tänään on ollut ihan hiljaista.

Huomenna mulla on taas työvuoro tiedossa, sitten onkin jo perjantai ja aika leipoa synttärikakku lauantaita varten!

41672.jpg

Tässä tunnelmia meidän sunnuntain hiihtoretkeltä. Sofia nukahti puolessa välissä matkaa rinkkaan ja otti 10 min nokoset. Mä katselin vaan että kylläpä Sofia retkottaa kummallisesti ja kas vain... siellä nukuttiin. Taisi olla mukavaa matkantekoa! Meillä oli lainassa Elmon rinkka ja hiihtämässä oltiin Bodom-järven jäällä.