Sofian synttäreitä on vietetty oikein kunnolla. Tiistaina piipahtivat ukki, Anu ja Eetu. Sofia silitteli ukin poskea ja taisi ihmetellä että minne parta oli oikein hävinnyt... Lahjaksi ihan Italiasta asti saatiin hieno turkisliivi. Teemana taisi olla Pikku-Heidi ja isoisä (eli Sofia ja ukki) koska liivin alareunaan oli kirjottu kuvia tytöstä ja lampaasta. Ihana!

Torstaina saatiin sitten vieraita Kouvolasta, kun Leena, Teemu ja Ville tulivat ja houkuttelivat paikalle myös Sannan, Elmon & Veskun sekä Jussin. Mummikin tuli paikalle sopivasti niin, että saatiin ruokapöytä täyteen vieraita. Sofia oli ihan pää pyörällä kun oli niin paljon ihmisiä paikalla, eikä Elmokaan oikein malttanut nukkua... Leena ja Teemu jäivät meille yöksi ja Ville lähti Jussin kanssa iltaa istumaan.

Teemu oli tehnyt hienon elokuvakollaasin koko suvun sankareista... Mukana oli ainakin supersankari Timppa, Turhapuron pariskunta sekä mrs Douptfire eli lastenhoitaja Maija. Elmo ja Sofia esiintyivät elokuvassa Supervauvoina... Mummoa ja Vaariakin muisteltiin kauniisti.

Mummon ja Vaarin muisteleminen jatkui Leenan kanssa sitten puoleen yöhön. Tekee kyllä hyvää kaivella niitä ihania yhteisiä muistoja. Hauskoja ja hassuja tapahtumia ja yhteisiä retkiä. Muisteleminen ei satu yhtään niin paljon kun sitä tekee yhdessä jonkun kanssa eikä jää yksikseen murehtimaan. Yksin ollessa sitä uppoutuu suruunsa eikä oikein pääse siitä yli, yhdessä on helpompaa kaivella lokeroista lämpimiä asioita. Ja nyt tuntuu että eilisillan jälkeen on taas vähän parempi olo ja mummo & vaari ovat ajatuksissa lämpönä eikä pelkästään suruna. Ikävää mikään muistelu ei kyllä pois vie...

Illalla ajattelin että mitäköhän yö tuo tullessaan, ja niinhän siinä kävi että taisivat mummo ja vaari vierailla yön aikana meidän kotona. Mutta eivät ollenkaan suruna vaan ihan noin vain niinkun ennenkin... Taisivat tulla munkkipussin kanssa takapihalle keinuun istumaan ;-)

44945.jpg

Sofia sai lahjaksi nukelleen ihanan kehdon, ja Ville pääsi kasaamaan sen pienten apulaisten kanssa ;-)

Nyt on sitten viikonloppu edessä. Huomenna lähdetään Sofian kanssa vauvauinnin jälkeen Kangasalle Päivin ja Tonin vauvan ristiäisiin. Nuutti, Nelli ja Sanni saivat tammikuussa ihanan Peetu-veljen. Hauska nähdä heitä kaikkia.