Iltapäivälehdet voisivat kirjoittaa tuon otsikon viime päivien tapahtumien pohjalta ja sisäsivuilta saisimme lukea seuraavaa:

Eilen juhlittiin jo toista päivää Antonin synttäreitä. Sen verran koville juhliminen on ottanut, että sunnuntaiaamuna syntymäpäiväsankari Anton jouduttiin viemään taas lääkäriin. Jälleen kerran tohtori totesi, että juhlijan molemmat korvat ovat tulehtuneet. Syy lääkärireissuun ei loppujen lopuksi ollutkaan hurjissa synttärijuhlissa vaan siinä, että torstaina päättynyt, kolmas peräkkäinen antibioottikuuri ei ollut parantanut sitkeää tulehdusta. 

"Seuraavaksi edessä on korvien putkitus. Tämä operaatio on ensi lauantaina" kertoi Antonin tiedottaja Nalle. Ehkäpä sen jälkeen helpottaa toivotaan lähipiiristä. 

Juhlien järjestäjät ovat pahoillaan tapahtuneesta, mutta eivät ota syytä niskoilleen: "Sairastua voi kuka tahansa ja milloin vain, ei meidän kakussa ole korvatulehdusbakteeria" painotti pitopalveluyritys Helge&kump. Synttärisankari Anton kommentoi tapahtumakulkua: "Tää, tää, prrr".

Muut juhlijat olivat pahoillaan juhlien loppumisesta:" Nyt kun Lonja lähtee ni kenen kaa mä sit leikin?" kysyi Sofia. Toimituksen saamien tietojen mukaan kolmansia juhlia suunnitellaan jo kaikesta huolimatta, kunhan Sanzibaarissa tervehdytään.