Sofia oppi konttaamaan toissailtana. Konttausasentoahan oli jo otettu reilun kuukauden verran (lisäksi myös etunojapunnerrus on ollut kova juttu), mutta luulin että tyttö ei ala ollenkaan konttaamaan koska paikasta A paikkaan B hän on päässyt sujuvasti ryömimällä (ja äidin mielestä myös aivan riittävällä nopeudella ;-) Nyt sitten kontataan, punnerretaan ja ryömitään. Istumaannousu on kai sitten se seuraava askel, näyttää siltä että lähi päivinä/viikoina hän sen hoksaa. Jalka nimittäin taipuu jo vatsan alle ja peppu painuu maata kohti.

Sofia ei tosin ole ollut ihan kauhean onnellinen oppimastaan hienosta taidosta, sillä nuha ja räkäinen nenä vaivaa aika tavalla. Taitaa jäädä lauantaiaamun uintireissukin väliin. Yöt ovat myös olleet vähän levottomia viime aikoina. Viime yö oli pitkästä aikaa melko levollinen, syynä saattaa olla unipussi, joka otettiin kokeiltavaksi Elmolta. Ei tarvinnut viime yönä heräillä siihen että jalka on jäänyt jumiin pinnojen väliin.

Eilen mulla oli viimeinen äitiyslomapäivä. Nyyh. Nyt sitten olen hoitovapaalla ja töissä olisi tarkoitus käydä aina silloin tällöin. Tällä viikolla töitä on huomenna ja lauantaina, seuraavalla viikolla keskiviikkona ja torstaina. Näyttää siis siltä että töitä on tarjolla, vaikka niin kovasti olenkin pelännyt että minä "unohdun" kotiäidiksi.

Aika pimeä päivä tänään... Se on se marraskuu.. huh.