Perjantaina käytiin tyttöjen kesken ostoksilla ja alekojusta löytyi hienot vaaleanpunaiset kumpparit, joissa on perhossomisteet varressa. No, yllättäen ne saappaat oli pakko ostaa. Sofiakin taisi pitää niistä, koska kanniskeli kumppareitaan ympäri kotia koko perjantaipäivän. Jaloissa ei oikein halunnut niitä pitää.. No, kuka sitä nyt saappaita sisällä. Kuva kuitenkin saatiin...

52085.jpg

Eilen lauantaina oltiin Hyvinkäällä juhlimassa Sannan synttäreitä ja suunnittelemassa meidän Lapin reissua, joka lähestyy jo kovaa vauhtia. Enää pari viikkoa niin tämä poppoo pistää nokat kohti Yllästä. Sanna, minä ja lapset lennetään ja miehet tulee autolla. Suunnittelua tuo reissu kyllä vaatii, sillä jo se, että miten me (lapset, vaunut ja äidit) päästään lentokentälle, on oma ohjelmanumeronsa, saati sitten se lento.. No, eiköhän me pärjätä. Sofia ja Elmo ovat molemmat aika mutkattomia lapsia ja tottuneet jo pienestä pitäen aina välillä vauhtamaan maisemaa ja tapaamaan uusia kasvoja.

Tänään ollaan käyty hiihtämässä, jotta kunto olisi kova kun Ylläksen ladut kutsuvat. Ilma oli melko mielenkiintoinen, kun tunnin lenkin aikana ehti nähdä ensin räntäkuuron, sitten auringon paistavan täydellä terälla ja seuraavana hetkenä lunta tuli taas niin, että alamäessä piti melkein aurata, kun ei nähnyt missä se latu oikein menee. Hiihtolenkki tuli kuitenkin tehtyä ja nyt olo on ihanan raukea, kun vatsakin on täynnä ruokaa.

Huomenna meillä on kotiäitibileet, kun Teija & Eemeli ja Sanna& Elmo tulevat kyläilemään. Saa nähdä mitä nuo lapset tykkäävät toisistaan... ja kuinka Sofia laittaa pojat järjestykseen ;-)