Siinähän se tuli jo otsikossa. Kyllä harmitti. Rautakorpeen mentäessä oli jo aika flunssainen olo, mutta pahempaa oli tiedossa, sillä perjantai-iltana alkoi migreeni, joka lopulta laukesi vasta maanantai-iltapäivänä. Toki välissä oli myös parempia hetkiä, ja välillä tuntui että nyt ollaan voiton puolella, mutta ei... Maanantaina sitten oksensin kunnolla ja sehän se auttoi. Migreenin lisäksi ääni lähti lähes kokonaan, ja pää oli ihan tukossa... Nyt tämä flunssa alkaa pikkuhiljaa helpottaa ja tänään olisi tarkoitus mennä illaksi töihin.

Viime aikoina kaikki ovat todistelleet sitä miten lapsen hyvä mennä päiväkotiin, jotta saa sitten vastustuskykyä näihin tauteihin... Mulle on tainnut sitten käydä niin, koska menin päiväkotiin vasta viisivuotiaana, että se vastustuskyky jäi saamatta. Mä nimittäin saan aina kaikki lastentaudit ja poden niitä pitkään ja hartaasti. (Jälleen löytyi yksi syy miksi minusta ei tule lastentarhanopettajaa..)

Viime viikolla tulin myös ulos kaapista tämän raskauden kanssa. Laitoin jalkaani ekaa kertaa äitiyshousut. Se on sitten goodbye taas vahäksi aikaa "omille" vaatteille, no, ei ne äitiysvaatteetkaan varastettuja ole ;-P Parin viikon päästä edessä on rakenneultra, sitten näkee taas tarkemmin mitä sille vauvelille kuuluu. Ei aiota kysyä sukupuolta. Ei kysytty Sofiastakaan, niinpä ajateltiin, että mitäpä sitä tästäkään. Yllätykset on kivoja, ja eikä me oikein odoteta tyttöä tai poikaa. Toinen tyttö olisi kiva, ja kai sen pojankin kanssa pärjäisi ;-)

Tämä meidän Sofia on kyllä todellinen tyttö... Tänäänkin aamulla valitsi kaapista ihan itse jalkaan kukkahousut. Tai ihan ensin olisi halunnut laittaa mekon (mutta kun ei ollut puhtaita sukkahousuja...).

263325.jpg

Tässä laitetaan mekkoa päälle. Ei yksi mekko riitä...

Päiväkodissa olo alkaa nyt pikkuhiljaa maistumaan paremmalta, vaikka itkien Sofia sinne jokapäivä jää. Mutta kuulemma päivisin hän on ihan pirteä ja reipas. Ainoastaan iltapäivällä ulosmennessä alkaa jatkuva mantra "Pappa hämta snart", Pappa hakee kohta... Tosin eilen kotona ollessa Sofia alkoi suunnilleen puoleltapäivän hokea " Pappa tulee kohta". Sitä kesti sitten sinne asti kunnes pappa vihdoin tuli kotiin ;-)