On taas aikaa vierähtänyt...

Vappuaattona oltiin Korkeasaaressa muutamien kaveriperheiden kanssa ja sieltä tultiin tänne meille grillaamaan. Sofia ei oikein jaksanut katsella eläimiä rattaissa istuskellen ja se retki oli meillä hieman narinan säestämä, mutta illalla oli hauskaa kun koti oli täynnä ihmisiä ja kavereina olivat Rebecca (2,5v), Max (1v10kk) ja Daniel (11kk). Lapset majoitettiin kukin "omaan" huoneeseen nukkumaan yhdeksän maissa, ja sitten me aikuisetkin saatoimme levähtää hetkisen ja nauttia kerrankin kavereiden seurasta.

Vappupäivän oltiin Ullanlinnanmäellä piknikillä.

76202.jpg

Sofia ei oikein tahtonut pysyä paikoillaan... Mutta onneksi ei hävinnyt ihan kokonaan ihmisvilinään vaikka yritys oli kova. Hetkeksi hän pysähtyi saatuaan juustosämpylän tai lihapullan käteensä. Sen verran sottaista oli neidin piknik, että koko haalari meni pesukoneeseen, taisi Sofia harjoitella tulevia opiskelijavappujaan varten.

Olen tässä viime aikoina paiskinut töitä. Aloitin tuossa pääsiäisen tienoolla uudessa työpaikassa, freelancerina edelleen, joten töitä on vähän silloin tällöin. Uudessa työssä aloittaminen on vienyt voimat aika lailla. Uusiin ihmisiin tutustuminen (vaikka aika monta vanhaakin tuttua sieltä löytyy ;-) on aina vähän raskasta, ja erityisesti uusien työtapojen ja tietokoneohjelmien opettelu ottaa voimille, mutta on myös tehokasta aivojumppaa. Tänään on ollut vapaapäivä ja huomenna aamulla lähden taas kukonlaulunaikaan paiskimaan töitä Radio Peiliin . Sofian hoito on onnistunut lähinnä Andersin joustavuuden ja Famon avun turvin. Ilman Andersin äitiä me ei selvittäisi... No, Anders jää toukokuun puolen välin jälkeen hoitovapaalle ja minä aloitan kesätyöt Radio Suomessa.

Tänään ollaan Sofian kanssa oltu mannekiineina, kun KaksPlus -lehden valokuvaaja kävi kuvaamassa meitä seuraavassa numerossa ilmestyvään migreenijuttuun. Aika hauskaa, ei siis migreeni, vaan tuo kuvattavana olo. Valokuvaaja otti meistä aika paljon kuvia, ja pyysinkin sitten että, jos saataisiin niitä myös itsellemme. Katsotaan nyt sitten, että miltä ne kuvat näyttävät.

Sofia on nyt nukkumassa ja taidan itsekin käydä hetkeksi pötkölleen. Muutama aamuvuoro töissä on tehnyt tehtävänsä ja eilen illalla jopa nukahdin hetkeksi kun istuin sohvalla. Aika hyvin minulta!