Onpa kiirettä kun ei ehdi millään kirjoitella. No, mä olen ollut aika paljon töissä tässä vuodenvaiheen kieppeillä ja jälkeen. Nyt taitaa vähän rauhoittua ja me keskitytään taas kotielämään. Tänään oltiin Sannan ja Elmon kanssa leffassa katsomassa FC Venus, joka oli aika hauska leffa. Sofia taas aluksi vähän pelkäsi, kun trailerit ja mainokset oli liian kovalla ja niissä kuvat vilista ja heilui. Itse elokuva oli sitten onneksi vähän rauhallisempi, ja lapset viihtyivät hyvin ja me äiditkin saatiin jopa seurata elokuvaa. Sofia tosin aina välillä päätti lähteä kuljeskelemaan penkkirivien välissä, mutta hyvin kaikki meni.. Kukaan ei saanut itku-potkuraivareita.

Mitäs muuta? No, yöt on taas vaihteeksi olleet vähän levottomia. Näyttää siltä että Sofia on saamassa taas pari hammasta lisää. Siihen viittaa myös se että ruoka ei maistu. Suu menee suppuun ja pää kääntyy noin 90 astettta oikealle. Lisätehostetta kieltäytymiselle tulee huudosta "äääeeeiiiihhh". Tosi kiva. Onneksi maitoa kuitenkin menee.

Häitä ollaan suunniteltu jo vähän tiiviimmin. Pitopalvelu on valittu ja seuraavaksi pitäisi kai lähteä ostamaan morsiuspukua. Se onkin sitten show sinänsä koska kaupat on pullollaan mitä erilaisempia luomuksia. Eikä mulla oikein ole käsitystä siitä että minkälaisen tahtoisin... Kaasot Sanna ja Heidi saattavat olla vielä pulassa mun kanssa. Nyt täytyy lähteä hommiin, tiskit kun ei hypi kaappiin itsekseen eikä pyykit lennä narulle kuivumaan. Olispa siistiä olla Maija Poppanen joka vaan laulaisi ja tavarat sinkoilisivat omille paikoilleen ja kaikki hommat tulisi tehtyä tanssien...