Täällä nukutaan päiväunia.. Tapahtumien kulku:

Klo 13.30 Luettiin kaksi Aino kirjaa. Sofia toisessa kainalossa ja Anton myyränä toisella puolla.

Klo 13.45 Yritettiin nukkua kaikki yhdessä mutta Antonia alkoi nälättää ja Sofiaa kakattaa... Sofia vessaan ja Antonin maitobaari auki. Maidon ja vaipanvaihdon jälkeen Anton päätyi vaunuihin nukkumaan. Nukahti heti.

Klo 14.10 Takaisin sänkyyn, Sofia kainaloon ja Pupu Tupunan syntymäpäiville.

NOIN klo 14.30 Nukahdin ITSE, Sofia lähti leikkimään

Klo 14.45 Sofia tulee takaisin "Silitä mun massua ja laula", vastasin että silittää voin mutta laulaa en jaksa. Silittää jaksoin ehkä kaksi minuuttia sitten olin taas unessa.

Klo 15.05 Itkuhälyttimestä kuuluu Antonin itkua, Sofia on kainalossani täydessä unessa. Irrottaudun varovasti mutta nopeasti... Anton nukahti heti takaisin. Mutta minä en enää ja tässä sitä ollaan koneen ääressä.

Olipa hieno iltapäivä! Syy tähän historialliseen päiväunihetkeen on se että Sofialle nousi eilen kova kuume, käytiin lääkärissä ja diagnoosi oli korvatulehdus, myös keuhot rohisivat. Anton oli mukana ja tutkittiin pitkittyneen flunssan takia myös hänet, korvat oli ok mutta keuhkoissa kuului rohinaa joten saatiin mukaan yskänlääkeresepti ja myös varmuudeksi antibiootit jos kuume nousee tai kunto huononee muuten selvästi. Ja myös mulla on flunssa aluillaan, kutiseva yskä ja nenä tukkoinen ja koko olo vetämätön. Andersia odotetaan kotiin Oslosta... Miksiköhän aina sairastutaan kun Anders on reissussa... No, onneksi Sofialla olo alkaa olla selvästi parempi kuin eilen, eilen kuume oli korkeimmillaan reilusti yli 39, tänään nipin napin yli 38 astetta. Toivottavasti Antoninkin tauti talttuisi ettei tarvitsisi aloittaa niitä antibiootteja. Rasittaa jo nämä flunssat, yli kolme viikkoa ollaan jo nuhistu ja röhisty.

950075.jpg

Antonia ei paljoa nuhat häiritse... Räkää valuu ja hengitys rohisee mutta poitsu vaan nauraa.