Lyhyt katsaus viime viikkojen ohjelmaan. Juhannusta vietettiin Barösundissa oman perheen kesken, siis aivan neljästään. Leppoisia päiviä saatiin viettää ihan mukavassa säässä. Minä sain jopa välillä keskittyä kirjan lukemiseen kun vauva nukkui ja Sofia "ahersi" Andersin hanslankarina mökkiraksalla. Tosin juhannuksen kunniaksi raksalla oltiin vain muutamia tunteja päivässä, mutta näkyvää jälkeäkin syntyi; Anders sai terassin rungon tehtyä.

Nyt ollaan vietetty sadepäiviä lähinnä sisätiloissa. Sofia, joka ei ole aiemmin juuri telkkarista piitannut, on löytänyt "DVTV:n" (=suora lainaus Sofialta ;-), ja siltä DVD-levyltä löytyy niinkin hurjaa ohjelmaa kuin Fröbelin palikoiden "musiikkivideoita". Apua. Ne on KÖKKÖJÄ, mutta Sofia tykkää ja osaa kohta kaikki laulut ulkoa...

Tulevana sunnuntaina vietetään sitten vauvan ristiäisiä. Eilen Sofian kanssa tempaistiin ja leivottiin kaurakeksejä. Ja tänään tehtiin Tiinan tiikerikakku. Joten on tässä vähän niitäkin juhlia ehditty valmistelemaan.

Tässä tulee muutama kuva ennenkun kaadun sänkyyn nukkumaan.

697042.jpg

Anton valtaa sängyn

697041.jpg   697040.jpg

Taitaa olla huumorimiehiä...

697039.jpg

Ja lopuksi huomio Kouvolan suuntaan; Sofia on päässyt kalaan. Saalis ei ollut järin suuri, yksi pieni sintti vaan, mutta pääasia oli että edes se yksi tarttui koukkuun. Se oli "Sofian Kala", joka sittemmin pääsi takaisin omaan kotiin, kuten kalastaja itse asian ilmaisi.