Eilen illalla puolenyön aikaan Anders sitten sairastui tähän ihanaan vatsaflunssaan. Lähden kohta viemään Sofiaa famon ja fafan luo yökylään, koska mulla on myöhäinen iltavuoro töissä (klo 17.30-00.30). Jotenkin tuo Andersin sairastuminen oli odotettavissa koska tämä tauti on kuulemmä ärhäkkä tarttumaan, mutta ihmeen kauan siinä meni. Minähän olin kipeänä viime ke-to. No, nyt ollaan sitten kaikki se sairastettu, ei tarvitse enää tartuntaa pelätä.

Sofia taas sai tänään terveen paperit, kun käytiin korvalääkärillä korvatulehdusten takia jälkitarkastuksessa. Päivän hyvä uutinen!

346165.jpg

Pikku apulainen siivoaa

Sofia on ruvennut entistä omatoimisemmaksi, kaikki pitäisi saada tehdä itse. Tänään hän oli mm. itsekseen vaihtamassa kakkavaippaansa... onneksi oli aika kiinteä koostumus ;-) Minun mielestäni omatoimisuutta voisi suunnata pottaan kakkaamiseen eikä vaipan vaihtoon. Viime päivinä ollaan myös kokkailtu yhdessä, Sofia on tehnyt salaattia (repinyt salaatinlehtiä) jne. Hassua katsella vierestä kun toineen niin yrittää.. Täytyy varoa ettei aleta vaatia liikoja, eihän Sofia ole vielä edes kahta vuotta. Varsinkin sitten kun vauva syntyy, täytyy olla tosi tarkkana ja muistaa ettei Sofia tosiaan ole mikään ISO tyttö. Vaikka hän niin väittääkin.. "Hofia iso tyttö, Mamma iso tyttö, mammalla vauvamassu" kertoi Sofia tänä aamuna. Tämä mamma ei tosin ole ihan varma että haluaako hän olla ISO tyttö ;-))))

Nyt Sofia on päiväunilla. Tai no, taitaa olla jo herännyt koska jotain laulelua alkoi juuri kuulua.

346166.jpg

Tässä kuva toissaillalta. Kaikki kaverit on mukana ennen kun uni voi tulla.