Pääsiäisenä kuumeen ja yskän lisäksi alkoi viisaudenhammas oireilla ja loppuviikosta särky yltyi ja laajentui poskisäryksi, joten perjantaina kävin hammaslääkärissä. Sain onneksi kiireellisen ajan, ja hammaslääkäri totesi että aika pahannäköinen se on... Buranan ja antibioottikuurin pitäisi viedä pahimman yli ja sitten hammas on poistettava. Kiva. Sekin vielä tähän kiireeseen. Ensimmäinen vapaa aika kirurgilta löytyi juuri juhannuksen alta. Täytyy varmaan mennä yksityiselle, jotta pääsisi vähän nopeammin hoidettavaksi. Ei se kuulemma niin hirvittävän kallista ole.

Hyvä puoli tässä antibioottikuurissa on se että näyttää paranevan tuo sitkeä yskäkin sen myötä. Tänään on ensimmäinen päivä pitkään aikaan kun olo tuntuu suhteellisen terveeltä.

Sofiakin on parantunut yskästään ja vauhti on kova...

70038.jpg

Kotona on niin paljon paikkoja, jotka suorastaan kutsuvat luokseen ja ikäänkuin odottavat erästä pientä termiittiä levittämään tavarat ympäri lattiaa. Kun pyykit on revitty pyykkinarulta, voi siirtyä keittiöön ja tyhjentää pari laatikkoa kauhoista ja kapustoista, ja vielä repiä vähän hauskasti rapisevaa foliota riekaleiksi. Kun nämä puuhat keskeutetään julmasti, seuraava osoite voi olla vaikkapa kylpyhuone ja vaipparoskis.. Mitäpä se mamma unohtaa kylppärin oven raolleen ;-) Kun roskis on kaadettu ja vaipat ovat lattialle, onkin hyvä hetki palata eteisen kautta olohuoneeseen ja tuoda mukavan mutaiset kumisaappaat mukana. Olohuoneessa voi vielä vähän tutkailla muutamaa kaukosäädintä ja hakata niillä olohuoneen pöytää. Kierroksen lopuksi yksi kaukosäädin palautetaan vielä säteilevän hymyn saattelemana mammalle. Ja kaupan päälle suusta löytyy vielä pieni kivi, jonka otetaan pinsettiotteella ja annetaan sekin äidille, koska mamma aina tahtoo kaikki kivet itselleen... Eikä äiti voi muuta kuin sanoa että kiitos, tack tack, olitpa kiltti tyttö ;-))))