Ostin itselleni uuden pyörän. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja hyvä keskinäinen suhde on jatkunut jo muutaman viikon. Pyörä on Tunturi, viininpunainen hybridi, jolla pääsee kovaa... Olen ajanut työmatkat noin joka toinen päivä. Matka on suuntaansa suunnilleen 14 km, joten siinä sivussa tulee kuntoiltua ihan kunnolla. Tässä kuvassa ollaan testaamassa Sofian uutta istuinta... Pyöränä on tosin Andersin maasturi.

126719.jpg

Sofia tykkää fillaroinnista, lauleskelee mennessä ja taputtelee aina välillä ajajaa selkään.. "Hyvä meininki" taitaa olla viesti. Pari kertaa on kyllä ajattu reittiä edestakas kun on etsitty neidin aurinkolaseja... Mutta onneksi ne ovat joka kerta löytyneet, kerran joku ystävällinen henkilö oli nostanut ne liikennemerkin päälle. Kiitos siitä. Pitäisi varmaan virittää joku kaulahihna tai jotain.

Nyt heinäkuussa ollaan myös oltu ahkerasti mökillä. Anders ja Sofia lähes kokoajan, ja minä vapaapäivät. Sofia on saanut nauttia famon hoidosta, kun Anders on rehkinyt rakennushommien parissa. Mökin perustukset tulivat valmiiksi viime viikolla ja nyt alkuviikosta me Sofian kanssa jäätiin kotiin, jotta miehet saavat ahkeroida raksalla ihan täyspainoisesti. Tänään alkoivat jo mökin seinät kohota. Huomenna apuvoimiksi ovat menossa ukki ja Santeri, sekä mahdollisesti myös Eetu. Tässä tulee kuva siitä kun oltiin ihan alkutekijöissä...

126718.jpg

Sinne se kohoaa... Jihuu!

Mökillä ollessa on ehditty myös nauttia kauniista kesäpäivistä. Kuva on Barösundin lossin läheltä. Käytiin kaupassa ja terassilla syömässä jätskiä. Sofia osaa sanoa sekä vene että båt, ja tietysti vene sanoo: "mummumummuuuu" eli brum brum brum... Ja vastaantuleville veneilijöille on hauskaa moikkailla ;-)

126717.jpg

Muuten Sofian päivät maalla ovat kuluneet hiekkalaatikolla leikkiessä, palloa pelatessa, rappusia edestakas ravatessa ja kylpyammeessa polskiessa. Ranta on täynnä pieniä kiviä, emmekä me ole ehtineet sitä siivoamaan, joten meressä uiminen on jäänyt vähän väliin, ensi vuonna sitten. Yhtenä päivänä ukkikin piipahti kylässä, ja tietysti famo ja fafa ovat jaksaneet leikkiä ja laulaa. Ihanaa kesää on Sofia siis saanut viettää. Minua itseäni on vaan harmittanut kun en ole voinut olla nauttimassa kaikista ihanista hetkistä. Toisaalta työssäkäyntikin on ihan virkistävää ;-) saa ainakin joskus juoda kahvit ihan rauhassa.  

Tänään vietettiin vapaapäivää mummin luona ja autettiin muuttopuuhissa. Sanna ja Elmo olivat myös mukana. Elmo on IHANA sanoo tämä kummitäti, mutta Sofia taitaa olla välillä vähän erimieltä, koska Elmon halailuyritykset ovat aika "miehekkäitä". Ja Sofia jää pahasti alakynteen. Loppupäivästä alkoi kaveruksilla löytyä myös yhteinen sävel kuntopyörän polkimia pyöritellessä. Kohta me sitten käydäänkin mummolassa Hyvinkäällä. Muutto on 29.7.

Lopuksi vielä vilkutetaan kaikille Olgan lipaston lukijoille hyvää kesää...

126724.jpg